Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53733
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСливка, Віталій Олексійович-
dc.date.accessioned2025-02-17T09:40:33Z-
dc.date.available2025-02-17T09:40:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСливка, В. О. Підвищення якості та конкурентоспроможності персоналу підприємства = Improving the quality and competitiveness of the company's personnel : кваліфікаційна робота : спец. 051 – економіка освітньо-професійна програма – економіка та управління підприємством / Віталій Олексійович Сливка ; наук. керівник Т. А. Мельник. Вінниця : ВННІЕ ЗУНУ, 2024. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53733-
dc.description.abstractУ роботі розкрито сутність якості персоналу та його вплив на конкурентоспроможність підприємства, досліджено розвиток та мотивація персоналу та методи оцінки його якості. Здійснено діагностику якості персоналу ТОВ «Мишковицький спиртовий завод» як елемента його конкурентоспроможності.uk_UA
dc.publisherВінниця, ВННІЕ ЗУНУuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectякість персоналуuk_UA
dc.subjectмотивація персоналуuk_UA
dc.titleПідвищення якості та конкурентоспроможності персоналу підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeImproving the quality and competitiveness of the company's personneluk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slivka V.O. Emvn-21.pdf701.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.