Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53733
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сливка, Віталій Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-17T09:40:33Z | - |
dc.date.available | 2025-02-17T09:40:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сливка, В. О. Підвищення якості та конкурентоспроможності персоналу підприємства = Improving the quality and competitiveness of the company's personnel : кваліфікаційна робота : спец. 051 – економіка освітньо-професійна програма – економіка та управління підприємством / Віталій Олексійович Сливка ; наук. керівник Т. А. Мельник. Вінниця : ВННІЕ ЗУНУ, 2024. 62 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53733 | - |
dc.description.abstract | У роботі розкрито сутність якості персоналу та його вплив на конкурентоспроможність підприємства, досліджено розвиток та мотивація персоналу та методи оцінки його якості. Здійснено діагностику якості персоналу ТОВ «Мишковицький спиртовий завод» як елемента його конкурентоспроможності. | uk_UA |
dc.publisher | Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | якість персоналу | uk_UA |
dc.subject | мотивація персоналу | uk_UA |
dc.title | Підвищення якості та конкурентоспроможності персоналу підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the quality and competitiveness of the company's personnel | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Slivka V.O. Emvn-21.pdf | 701.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.