Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53928
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозловський, Юрій Мирославович-
dc.date.accessioned2025-02-20T12:17:31Z-
dc.date.available2025-02-20T12:17:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКозловський, Ю. М. Удосконалення елементів технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах західного лісостепу України = Improving the elements of corn growing technology in the Western Forest-Steppe of Ukraine : кваліфікаційна робота : спец. 201 – агрономія освітньо-професійна програма – агрономія / Юрій Мирославович Козловський ; наук. керівник к.с.-г.н., доц. Є. М. Кривохижа. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53928-
dc.description.abstractУ дипломній роботі проведено ґрунтовний аналіз технології вирощування кукурудзи на зерно, а також підкреслено важливість попередників у формуванні врожайності зерна та продуктивності кукурудзи. В умовах достатньої вологості Лісостепової зони роль попередників визначається обсягом накопиченої вологи. Найкращими попередниками для кукурудзи вважаються озима пшениця та зернобобові культури, ячмінь, тоді як кукурудза є задовільним попередником, а соняшник – умовно допустимим. Кукурудзу можна вирощувати як у сівозміні, так і в монокультурі, проте агротехнічні методи, що впливають на її продуктивність у цих системах, потребують подальшого дослідження.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectпродуктивність кукурудзиuk_UA
dc.subjectврожайністьuk_UA
dc.titleУдосконалення елементів технології вирощування кукурудзи на зерно в умовах західного лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeImproving the elements of corn growing technology in the Western Forest-Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козловський_АГРм-21 .pdf2.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.