Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53931
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Литвиненко, Володимир | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-20T12:32:21Z | - |
dc.date.available | 2025-02-20T12:32:21Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Литвиненко, В. Продуктивність пшениці ярої за впливу компосту з свинячого гною в умовах Західного Лісостепу України = Productivity of spring wheat when exposed to compost from pig manure in the Western Forest-Steppe of Ukraine : кваліфікаційна робота : спец. 201 – агрономія освітньо-професійна програма – агрономія / Володимир Литвиненко ; наук. керівник к.с.-г.н., доц. Є. М. Кривохижа. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53931 | - |
dc.description.abstract | Відходи свинарства за умов неправильного зберігання можуть стали основним джерелом забруднення повітря, водойм та ґрунту. Для зниження негативного впливу на окремі об’єкти навколишнього природного середовища свинячий гній доцільно переробляти на органічні добрива та використовувати їх для удобрення ґрунту, що забезпечить відтворення його родючості тампідвищить врожайності сільськогосподарських культур. Проаналізованомтехнології переробки свинячого гною. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | компостування | uk_UA |
dc.subject | органічні добрива | uk_UA |
dc.subject | яра пшениця | uk_UA |
dc.title | Продуктивність пшениці ярої за впливу компосту з свинячого гною в умовах Західного Лісостепу України | uk_UA |
dc.title.alternative | Productivity of spring wheat when exposed to compost from pig manure in the Western Forest-Steppe of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвиненко В - АГРм-21.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.