Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФидрин, Софія Віталіївна-
dc.date.accessioned2025-03-18T12:58:57Z-
dc.date.available2025-03-18T12:58:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФидрин, С. В. Організаційна культура як фактор управління конкурентоспроможністю закладу готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Софія Віталіївна Фидрин ; наук. керівник к.е.н., доц. Ю. Р. Новак. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54323-
dc.description.abstractНа основі проведеного дослідження були узагальнені теоретичні засади та розроблені науково-практичні рекомендації щодо вдосконалення механізмів та інструментів управління розвитком туристичного готельного бізнесу в Україні. Систематизовано сучасні форми організації туристичного готельного бізнесу в контексті державного регулювання цієї галузі, з урахуванням визначеного євроінтеграційного вектору. Враховані вихідні положення організації туристичного готельного бізнесу та зовнішні регулятори, що дозволяють створити умови для ефективного функціонування туристичного готельного бізнесу в Україні.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.subjectтуристичний готельний бізнесuk_UA
dc.subjectуправління готельно-ресторанним господарствомuk_UA
dc.titleОрганізаційна культура як фактор управління конкурентоспроможністю закладу готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фидрин Софія.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.