Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54323
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фидрин, Софія Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T12:58:57Z | - |
dc.date.available | 2025-03-18T12:58:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Фидрин, С. В. Організаційна культура як фактор управління конкурентоспроможністю закладу готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Софія Віталіївна Фидрин ; наук. керівник к.е.н., доц. Ю. Р. Новак. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54323 | - |
dc.description.abstract | На основі проведеного дослідження були узагальнені теоретичні засади та розроблені науково-практичні рекомендації щодо вдосконалення механізмів та інструментів управління розвитком туристичного готельного бізнесу в Україні. Систематизовано сучасні форми організації туристичного готельного бізнесу в контексті державного регулювання цієї галузі, з урахуванням визначеного євроінтеграційного вектору. Враховані вихідні положення організації туристичного готельного бізнесу та зовнішні регулятори, що дозволяють створити умови для ефективного функціонування туристичного готельного бізнесу в Україні. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | туристичний готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | управління готельно-ресторанним господарством | uk_UA |
dc.title | Організаційна культура як фактор управління конкурентоспроможністю закладу готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фидрин Софія.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.