Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПалка, Христина Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-03-18T14:19:22Z-
dc.date.available2025-03-18T14:19:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПалка, Х. В. Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Христина Володимирівна Палка ; наук. керівник к.е.н., доц. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарства сімейного типуuk_UA
dc.subjectсімейні рестораниuk_UA
dc.titleОсобливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Палка Х (1).pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.