Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палка, Христина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T14:19:22Z | - |
dc.date.available | 2025-03-18T14:19:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Палка, Х. В. Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Христина Володимирівна Палка ; наук. керівник к.е.н., доц. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства сімейного типу | uk_UA |
dc.subject | сімейні ресторани | uk_UA |
dc.title | Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Палка Х (1).pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.