Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40945| Назва: | Інноваційна стратегія функціонування закладів ресторанного господарства |
| Інші назви: | Innovative Strategy of Functioning of Restaurant Facilities |
| Автори: | Шумейко, Олексій Олексійович |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Тернопіль : ЗУНУ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40945 |
| Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 н. р. |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шумейко Олексій.pdf | 811.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.