Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54955
Назва: Спосіб консервування зелених кормів
Інші назви: Green fodder preservation method
Автори: Брощак, Іван Станіславович
Broshchak, Ivan Stanislavovych
Малюта, Юрій Станіславович
Maliuta, Yurii Stanislavovych
Ориник, Богдан Іванович
Orynyk, Bohdan Ivanovych
Огороднік, Ганна Миколаївна
Ohorodnik, Hanna Mykolaivna
Ковбасюк, Людмила Сергіївна
Kovbasiuk, Liudmyla Serhiivna
Дзяба, Галина Михайлівна
Dziaba, Halina Mykhalivna
Бойко, Оксана Степанівна
Boiko, Oksana Stepanivna
Ключові слова: кормовиробництво
forage production
тваринництво
animal husbandry
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДП «Український інститут інтелектуальної власності»
Бібліографічний опис: Пат. 150773 U Україна, МПК A23K10/00. Спосіб консервування зелених кормів / І. С. Брощак, Ю. С. Малюта, Б. І. Ориник, Г. М. Огороднік, Л. С. Ковбасюк, Г. М. Дзяба, О. С. Бойко (Україна); заявник та патентовласник І. С. Брощак, Ю. С. Малюта, Б. І. Ориник, Г. М. Огороднік, Л. С. Ковбасюк, Г. М. Дзяба, О. С. Бойко. – № u202106611; заявл. 22.11.2021; опубл. 13.04.2022, бюл. № 15.
Короткий огляд (реферат): Спосіб консервування зелених кормів включає подрібнення вхідної сировини, внесення консерванту, ущільнення, герметизацію і зберігання. Як консервант використовують 50 %-ний водний розчин оксіетилендифосфонової кислоти в кількості 4,5-5,5 мл на 1 кг сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54955
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
150773.PDF142.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.