Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54955
Назва: | Спосіб консервування зелених кормів |
Інші назви: | Green fodder preservation method |
Автори: | Брощак, Іван Станіславович Broshchak, Ivan Stanislavovych Малюта, Юрій Станіславович Maliuta, Yurii Stanislavovych Ориник, Богдан Іванович Orynyk, Bohdan Ivanovych Огороднік, Ганна Миколаївна Ohorodnik, Hanna Mykolaivna Ковбасюк, Людмила Сергіївна Kovbasiuk, Liudmyla Serhiivna Дзяба, Галина Михайлівна Dziaba, Halina Mykhalivna Бойко, Оксана Степанівна Boiko, Oksana Stepanivna |
Ключові слова: | кормовиробництво forage production тваринництво animal husbandry |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ДП «Український інститут інтелектуальної власності» |
Бібліографічний опис: | Пат. 150773 U Україна, МПК A23K10/00. Спосіб консервування зелених кормів / І. С. Брощак, Ю. С. Малюта, Б. І. Ориник, Г. М. Огороднік, Л. С. Ковбасюк, Г. М. Дзяба, О. С. Бойко (Україна); заявник та патентовласник І. С. Брощак, Ю. С. Малюта, Б. І. Ориник, Г. М. Огороднік, Л. С. Ковбасюк, Г. М. Дзяба, О. С. Бойко. – № u202106611; заявл. 22.11.2021; опубл. 13.04.2022, бюл. № 15. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб консервування зелених кормів включає подрібнення вхідної сировини, внесення консерванту, ущільнення, герметизацію і зберігання. Як консервант використовують 50 %-ний водний розчин оксіетилендифосфонової кислоти в кількості 4,5-5,5 мл на 1 кг сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54955 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
150773.PDF | 142.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.