Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17786
Назва: | Економічні аспекти функціонування і розвитку м’ясопродуктового виробництва в Україні |
Автори: | Гнилянська, Ольга |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Тернопіль |
Бібліографічний опис: | Гнилянська, О. Економічні аспекти функціонування і розвитку м’ясопродуктового виробництва в Україні [Текст] / Ольга Гнилянська // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2013. - Вип. 1. - С. 213-216. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17786 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2013 рік Випуск 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гнилянська О..pdf | 133.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.