Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40520
Назва: | Алгоритми структурної ідентифікації анаеробного мікробіологічного бродіння на основі інтервальних моделей |
Інші назви: | Structure identification algorithms of anaerobic microbiological fermentation based on interval models |
Автори: | Чехут, Іван Романович |
Дата публікації: | 2020 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40520 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чехут_МР_2020.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.