Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40520
Назва: Алгоритми структурної ідентифікації анаеробного мікробіологічного бродіння на основі інтервальних моделей
Інші назви: Structure identification algorithms of anaerobic microbiological fermentation based on interval models
Автори: Чехут, Іван Романович
Дата публікації: 2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40520
Розташовується у зібраннях:2020-2021 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чехут_МР_2020.pdf2.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.