Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41318
Назва: | Економічні та інноваційні процеси в ресторанному господарстві |
Автори: | Ткач, Вікторія Іванова, Олександра |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Тернопіль : ЗУНУ |
Бібліографічний опис: | Ткач Вікторія, Іванова Олександра Економічні та інноваційні процеси в ресторанному господарстві. Економічна експертиза та землевпорядкування: зб. матеріалів доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Тернопіль, 18 грудня 2020 р.). Тернопіль : ЗУНУ, 2020. С. 220-223. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41318 |
Розташовується у зібраннях: | ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
220.pdf | 47.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.