Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44860
Назва: | Конкурентні переваги в готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Левчук, Віра Валеріївна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ЗУНУ |
Бібліографічний опис: | Левчук, В. В. Конкурентні переваги в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Віра Валеріївна Левчук // Сьомі Всеукраїнські наукові читання пам’яті С. І. Юрія : зб. наук. праць [Тернопіль, 16 листоп. 2021 р.] / відп. за вип. О. П. Кириленко. – Тернопіль : ЗУНУ, 2021. – C. 63-65. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44860 |
Розташовується у зібраннях: | СЬОМІ ВСЕУКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ С. І. ЮРІЯ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Левчук В.pdf | 524.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.