Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44860
Назва: Конкурентні переваги в готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Левчук, Віра Валеріївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Левчук, В. В. Конкурентні переваги в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Віра Валеріївна Левчук // Сьомі Всеукраїнські наукові читання пам’яті С. І. Юрія : зб. наук. праць [Тернопіль, 16 листоп. 2021 р.] / відп. за вип. О. П. Кириленко. – Тернопіль : ЗУНУ, 2021. – C. 63-65.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44860
Розташовується у зібраннях:СЬОМІ ВСЕУКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ С. І. ЮРІЯ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левчук В.pdf524.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.