Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45208
Назва: Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів.
Ключові слова: підприємництво
логістика
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. [Тернопіль, 26-28 трав. 2022 р.]. – Тернопіль, 2022. – 241 с.
Опис: У збірнику запропоновано тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів» за такими напрямами: 1) підприємництво та започаткування власної справи: напрями і тренди; 2) логістика та трансформація інфраструктурного середовища; 3) екологічні тренди в розвитку підприємництва і логістики; 4) торгівля в умовах нової конфігурації ринків; 5) міжнародна академічна мобільність та забезпечення якості вищої освіти у сфері підприємництва і логістики. Основні питання і проблеми, розглянуті в тезах, презентують наукові зацікавлення із різних галузей сучасної економічної науки і в майбутньому стануть підґрунтям для подальших напрацювань та фахових досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45208
Розташовується у зібраннях:ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ЛОГІСТИКА В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК ДО друку 3008.pdf6.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.