Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29340
Назва: Світоглядні координати розвитку національної освіти
Автори: Устенко, Олександр
Дата публікації: 2000
Видавництво: ТАНГ
Бібліографічний опис: Устенко, О. Світоглядні координати розвитку національної освіти [Текст] / Олександр Устенко // Психологія і суспільство. - 2000. - № 1. - С. 4-13.
Короткий огляд (реферат): Для вищої школи, яка є консервативною як у позитиві, так і негативі водночас, важливо спроектувати та впровадити новий науково-культурний простір, який би був оазисним утіленням сучасної європейської цивілізації. У такому вищому закладі, сподіваємося недалекого майбутнього, викладач, працюючи зі студентами, не просто передає той чи той предметний зміст курсу. Він керується іншими стратегією і тактикою навчання, коли оволодіння професією відбувається головно на рівні вироблення ефективних соціальних норм (плани, проекти, програми, технології, методи тощо) і цінностей (ідеї, ідеали, оцінки, кодекси, переконання та ін.). Тоді й наукові знання добуваються кожним у контексті розуміння значень і прийняття смислів, тобто стають особистіс-ними, культуротворчими.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29340
Розташовується у зібраннях:Психологія і суспільство 2000 рік №1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Устенко.pdf216.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.