Актуальні проблеми правознавства 2019 рік Випуск 4 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 55
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Правові підстави розірвання договору найму (оренди) на вимогу наймачаТруфанова, Юлія; Баженов, Михайло; Trufanova, Yu.; Bazhenov, M.
2019Нормативно-правова складова механізму правового регулювання зобов’язальних відносин з множинністю суб’єктівСлома, Валентина; Sloma, V.
2019Товариство з обмеженою відповідальністю як юридична особа приватного права: окремі теоретико-правові питанняЛукашов, Ростислав; Lukashov, R.
2019Особливості збору та розподілу винагороди за репрографічне відтворення творів і приватне копіювання в Україні та країнах ЄСКостів, Олександр; Kostiv, О.
2019Щодо чинників обрання країни запозиченняКовалишин, Олександр; Kovalyshyn, O.
2019Правове регулювання права власності на лісові угіддя та об’єкти рослинного світуЗигрій, Ольга; Ковальчук, Юлія; Кондрат, Тетяна; Zykhriy, О.; Kovalchyk, Yu.; Kondrat, T.
2019Практика фактичного відшкодування витрат на правничу допомогу з реальними у цивільному процесіГнатів, Оксана; Gnativ, О.
2019До питання про критерії класифікації джерел сімейного праваВатрас, Володимир; Vatras, V.
2019Практична реалізація принципів – складових верховенства права у цивільно-правових відносинахБутрин-Бока, Наталія; Паращук, Лілія; Butryn-Boka, N.; Parashchuk, L.
2019Правовий статус державного службовця в судовій системіШевченко, Анна; Shevchenko, А.
2019Інститут викривачів у запобіганні та протидії корупції в УкраїніЧудик, Наталія; Антоник, Євген; Chudyk, N.; Antonyk, Ye.
2019Роль порівняльного (компаративістського) аналізу при дослідженні механізму правової охорони конституції на сучасному етапі розвитку вітчизняної галузі конституційного праваЧерняк, Євгенія; Cherniak, Е.
2019Правовий статус національних меншин в Україні: проблеми та реалії забезпеченняЦимбалістий, Тарас; Хамига, Віталія; Tsymbalisryi, Т.; Khamyha, V.
2019Правовий статус внутрішньо переміщених осіб в УкраїніЦимбалістий, Тарас; Блащак, Анастасія; Tsymbalistyi, Т.; Blashchak, А.
2019Гласність та відкритість судового процесу у системі принципів адміністративного судочинстваСкрипченко, Вадим; Skripchenko, V.
2019Напрями удосконалення вітчизняного законодавстваПєтков, Сергій; Соболь, Євген; Михайлов, Олександр; Petkov, S.; Sobol, Ye.; Mykhailov, O.
2019Адміністративно-правові засади здійснення основних форм громадського контролю за діяльністю органів публічної владиНіронка, Юрій; Nironka, Y.
2019Діяльність суб’єктів адміністративно-правових відносин у сфері містобудуванняНеборський, Євген; Neborsky, Е.
2019Правове становище органів управління лізингової компанії у формі акціонерного товаристваМентух, Наталія; Mentuh, N.
2019Правовий режим штучного інтелекту у цивільному правіМарценко, Наталія; Martsenko, N.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 55