Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42848
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-07T17:34:37Z | - |
dc.date.available | 2021-11-07T17:34:37Z | - |
dc.date.issued | 2021-05-25 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова Ольга. Становлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територій. Вектори інноваційного розвитку освіти, науки і бізнесу в умовах глобальних змін : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції [Тернопіль, 25 травня 2021 р.]. Тернопіль: ФОП Осадца Ю. В., 2021. С. 49-50. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7793-69-3 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42848 | - |
dc.publisher | ФОП Осадца Ю. В. | uk_UA |
dc.title | Становлення галузі громадського харчування в контексті сталого розвитку сільських територій | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ВЕКТОРИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСВІТИ, НАУКИ І БІЗНЕСУ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ЗМІН |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова Ольга.pdf | 400.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.