Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53733
Назва: Підвищення якості та конкурентоспроможності персоналу підприємства
Інші назви: Improving the quality and competitiveness of the company's personnel
Автори: Сливка, Віталій Олексійович
Ключові слова: конкурентоспроможність
персонал
якість персоналу
мотивація персоналу
Дата публікації: 2024
Видавництво: Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ
Бібліографічний опис: Сливка, В. О. Підвищення якості та конкурентоспроможності персоналу підприємства = Improving the quality and competitiveness of the company's personnel : кваліфікаційна робота : спец. 051 – економіка освітньо-професійна програма – економіка та управління підприємством / Віталій Олексійович Сливка ; наук. керівник Т. А. Мельник. Вінниця : ВННІЕ ЗУНУ, 2024. 62 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі розкрито сутність якості персоналу та його вплив на конкурентоспроможність підприємства, досліджено розвиток та мотивація персоналу та методи оцінки його якості. Здійснено діагностику якості персоналу ТОВ «Мишковицький спиртовий завод» як елемента його конкурентоспроможності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53733
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slivka V.O. Emvn-21.pdf701.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.