Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54323
Назва: Організаційна культура як фактор управління конкурентоспроможністю закладу готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Фидрин, Софія Віталіївна
Ключові слова: туристичний готельний бізнес
управління готельно-ресторанним господарством
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Фидрин, С. В. Організаційна культура як фактор управління конкурентоспроможністю закладу готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Софія Віталіївна Фидрин ; наук. керівник к.е.н., доц. Ю. Р. Новак. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 63 с.
Короткий огляд (реферат): На основі проведеного дослідження були узагальнені теоретичні засади та розроблені науково-практичні рекомендації щодо вдосконалення механізмів та інструментів управління розвитком туристичного готельного бізнесу в Україні. Систематизовано сучасні форми організації туристичного готельного бізнесу в контексті державного регулювання цієї галузі, з урахуванням визначеного євроінтеграційного вектору. Враховані вихідні положення організації туристичного готельного бізнесу та зовнішні регулятори, що дозволяють створити умови для ефективного функціонування туристичного готельного бізнесу в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54323
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фидрин Софія.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.