Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54324
Назва: Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України
Автори: Чекалюк, Ольга Віталіївна
Ключові слова: гастрономічний туризм
ринок туристичних послуг
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Чекалюк, О. В. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Ольга Віталіївна Чекалюк ; наук. керівник к.е.н., доц. О. А. Оливко. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 58 с.
Короткий огляд (реферат): На основі проведеного дослідження були розглянуті теоретичні аспекти гастрономічного туризму, його роль у соціально-економічному розвитку країни; розкрито питання розвитку гастрономічного туризму на світовому ринку, а також на ринку України; проаналізовано ринок туристичних послуг та проаналізовано туристичну інфраструктуру; окреслено ключові проблеми та визначено перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні та світі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54324
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чекалюк оля.pdf1.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.