Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54324| Назва: | Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України |
| Автори: | Чекалюк, Ольга Віталіївна |
| Ключові слова: | гастрономічний туризм ринок туристичних послуг |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Тернопіль, ЗУНУ |
| Бібліографічний опис: | Чекалюк, О. В. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Ольга Віталіївна Чекалюк ; наук. керівник к.е.н., доц. О. А. Оливко. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 58 с. |
| Короткий огляд (реферат): | На основі проведеного дослідження були розглянуті теоретичні аспекти гастрономічного туризму, його роль у соціально-економічному розвитку країни; розкрито питання розвитку гастрономічного туризму на світовому ринку, а також на ринку України; проаналізовано ринок туристичних послуг та проаналізовано туристичну інфраструктуру; окреслено ключові проблеми та визначено перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні та світі. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54324 |
| Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Чекалюк оля.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.