Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330
Назва: Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу
Автори: Палка, Христина Володимирівна
Ключові слова: заклади ресторанного господарства сімейного типу
сімейні ресторани
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Палка, Х. В. Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Христина Володимирівна Палка ; наук. керівник к.е.н., доц. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 81 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Палка Х (1).pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.