Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330| Назва: | Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу |
| Автори: | Палка, Христина Володимирівна |
| Ключові слова: | заклади ресторанного господарства сімейного типу сімейні ресторани |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Тернопіль, ЗУНУ |
| Бібліографічний опис: | Палка, Х. В. Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Христина Володимирівна Палка ; наук. керівник к.е.н., доц. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 81 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства сімейного типу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54330 |
| Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Палка Х (1).pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.