Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18601| Назва: | Передумови та фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування |
| Інші назви: | Background and factors of innovative development of food production |
| Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
| Ключові слова: | продукти харчування, інноваційний розвиток, класифікація факторів |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Національний університет водного господарства та природокористування, Київ, СЕУ/Рівне, НУВГП, 2013. Збірник наукових праць, випуск 19, №2, 2013. С.119-125. |
| Бібліографічний опис: | У статті обґрунтовано концепцію факторів інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18601 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 19 А .pdf | 3.75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.