Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/36694| Назва: | Сучасні прийоми маркетингу у сфері швидкого харчування |
| Автори: | Братко, Олександра Семенівна Дячун, Павло |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід» .Тези доповідей ХІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів. - Тернопіль: ТНЕУ», 2019. С.64-65. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/36694 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| zbirnyk_2019_1.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.