Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53618
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРозум, Віктор Володимирович-
dc.date.accessioned2025-02-12T14:32:58Z-
dc.date.available2025-02-12T14:32:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРозум, В. В. Підвищення ефективності роботи СТО за рахунок вдосконалення технологічного процесу ремонту кузова автомобіля = Increasing the efficiency of service stations by improving the technological process of car body repair : кваліфікаційна робота : спец. 275 – транспортні технології (за видами) освітньо-професійна програма – транспортні технології (на автомобільному транспорті) / Віктор Володимирович Розум ; наук. керівник к.т.н., доц. П. Б. Прогній. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53618-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена підвищенню ефективності технічного сервісу легкових автомобілів шляхом досягнення більш високих стандартів якості, безпеки, економічної ефективності та екологічності технологічного процесу ремонту кузова автомобіля.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.subjectасвтосервісuk_UA
dc.subjectкузов автомобіляuk_UA
dc.subjectкузовні роботиuk_UA
dc.subjectремонтна дільницяuk_UA
dc.subjectремонтuk_UA
dc.subjectтехнічне обслуговуванняuk_UA
dc.subjectефективність надання послугuk_UA
dc.subjectauto repair shopuk_UA
dc.subjectcar bodyuk_UA
dc.subjectbodyworkuk_UA
dc.subjectrepair shopuk_UA
dc.subjectrepairuk_UA
dc.subjectmaintenanceuk_UA
dc.subjectservice efficiencyuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності роботи СТО за рахунок вдосконалення технологічного процесу ремонту кузова автомобіляuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of service stations by improving the technological process of car body repairuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розум В.В. ТАм-21.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.