Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорний, Юрій Михайлович-
dc.date.accessioned2025-02-12T14:46:51Z-
dc.date.available2025-02-12T14:46:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧорний, Ю. М. Удосконалення процесу перевезення і доставки вантажів у міжнародному сполученні = Improvement of the process of transportation and delivery of goods in international communication : кваліфікаційна робота : спец. 275 – транспортні технології (за видами) освітньо-професійна програма – транспортні технології (на автомобільному транспорті) / Юрій Михайлович Чорний ; наук. керівник к.т.н. О. В. Чорна. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/53620-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, таблиць, рисунків. Удосконалення процесу перевезення і доставки вантажів у міжнародному сполученні шляхом аналізу існуючих логістичних практик, виявлення проблемних аспектів і розробки рекомендацій для підвищення ефективності та конкурентоспроможності перевізників на міжнародному ринку.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.subjectмаршрутuk_UA
dc.subjectвантажuk_UA
dc.subjectперевізникuk_UA
dc.subjectсхема рухуuk_UA
dc.subjectтягачuk_UA
dc.subjectнапівпричіпuk_UA
dc.subjectчас рухуuk_UA
dc.subjectrouteuk_UA
dc.subjectcargouk_UA
dc.subjectcarrieruk_UA
dc.subjecttraffic schemeuk_UA
dc.subjecttractoruk_UA
dc.subjectsemi-traileruk_UA
dc.subjecttravel timeuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу перевезення і доставки вантажів у міжнародному сполученніuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the process of transportation and delivery of goods in international communicationuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чорний Ю. М. ТТм-21.pdf1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.