Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/6170
Назва: Забезпечення ефективної комунікації зі споживачами послуг в процесі реалізації місії ресторанного закладу
Автори: Марущак, Євгеній
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопіль, Тайп
Бібліографічний опис: Марущак, Євгеній. Забезпечення ефективної комунікації зі споживачами послуг в процесі реалізації місії ресторанного закладу [Текст] / Євгеній Марущак // Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні : зб. тез доп. загальноунівер. наук. конф. [м. Тернопіль, квіт. 2016 р.] / відп. за вип. М. М. Шкільняк. – Тернопіль : Тайп, 2016. – 358 с. – До 50-річчя ТНЕУ. – С. 167-169.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/6170
Розташовується у зібраннях:ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Марущак.pdf136.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.