Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/6170
Назва: | Забезпечення ефективної комунікації зі споживачами послуг в процесі реалізації місії ресторанного закладу |
Автори: | Марущак, Євгеній |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Тернопіль, Тайп |
Бібліографічний опис: | Марущак, Євгеній. Забезпечення ефективної комунікації зі споживачами послуг в процесі реалізації місії ресторанного закладу [Текст] / Євгеній Марущак // Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні : зб. тез доп. загальноунівер. наук. конф. [м. Тернопіль, квіт. 2016 р.] / відп. за вип. М. М. Шкільняк. – Тернопіль : Тайп, 2016. – 358 с. – До 50-річчя ТНЕУ. – С. 167-169. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/6170 |
Розташовується у зібраннях: | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Марущак.pdf | 136.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.