Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45838
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФуштей, Владислав-
dc.date.accessioned2022-11-29T14:03:17Z-
dc.date.available2022-11-29T14:03:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФуштей, В. Управління закладами ресторанного господарства в умовах воєнного стану [Текст] / Владислав Фуштей // Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. [Тернопіль, 26-28 трав. 2022 р.]. – Тернопіль : ЗУНУ, 2022. – С. 103-105.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45838-
dc.publisherЗУНУuk_UA
dc.titleУправління закладами ресторанного господарства в умовах воєнного стануuk_UA
Розташовується у зібраннях:ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ЛОГІСТИКА В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Владислав Фуштей.pdf554.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.