Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45838
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фуштей, Владислав | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T14:03:17Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T14:03:17Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Фуштей, В. Управління закладами ресторанного господарства в умовах воєнного стану [Текст] / Владислав Фуштей // Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. [Тернопіль, 26-28 трав. 2022 р.]. – Тернопіль : ЗУНУ, 2022. – С. 103-105. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45838 | - |
dc.publisher | ЗУНУ | uk_UA |
dc.title | Управління закладами ресторанного господарства в умовах воєнного стану | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ЛОГІСТИКА В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Владислав Фуштей.pdf | 554.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.