Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45838
Назва: | Управління закладами ресторанного господарства в умовах воєнного стану |
Автори: | Фуштей, Владислав |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ЗУНУ |
Бібліографічний опис: | Фуштей, В. Управління закладами ресторанного господарства в умовах воєнного стану [Текст] / Владислав Фуштей // Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. [Тернопіль, 26-28 трав. 2022 р.]. – Тернопіль : ЗУНУ, 2022. – С. 103-105. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45838 |
Розташовується у зібраннях: | ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ЛОГІСТИКА В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Владислав Фуштей.pdf | 554.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.